Te koop

2 royale 2-1 kap woning met garage 1037 m3 per woning

Wonen 276 M2 Perceel 546 m2

Groots wonen aan de Panhuislaan (U-weg van de Kleine Houtweg) te Heemskerk

Over dit pand

Op een historische en unieke locatie vlakbij duinen en strand bieden wij enkele typen 2-onder-1 kap woningen met een zee aan ruimte: ca. 236m2 woonoppervlakken en ook nog eens een ca. 40m2 (inpandig te bereiken) garage aan. Jonkheer Gevers himself zou er bijna jaloers op worden, wist u dat hij ooit overwoog de oprijlaan van chateau Marquette hierheen door te trekken? Dat zegt genoeg over deze bijzondere locatie.

Geheel nieuw (zelfs de straatnaam) maar gebouwd in de tijdloze en nog altijd zo populaire jaren’ 30 bouwstijl én uiteraard zeer duurzaam. Begint het al te kriebelen? De woningen worden casco opgeleverd en zijn dus geheel naar eigen smaak in te richten!

De grootte geeft de mogelijkheid voor maar liefst 7 (slaap)kamers en 3 badkamers. Een werkkamer? Game-room? Walk-in-closet? U hoeft niet te kiezen, er is dus ruimte voor alle 3. En als u de multifunctionele garage erbij trekt voor nog veel meer.

Op de begane grond is gekozen voor een speelse en geen dertien in een dozijn indeling. Wat dacht u van de keuken als het stralende middelpunt? Een kookeiland of breakfast bar? Misschien een ingebouwde wijnklimaatkast want he, dit huis nodigt uit tot gezellig veel visite en aanloop. Een aparte zit- en tv-hoek? Check! Wellicht gescheiden door een stalen binnendeur? U merkt, wij zien het zelf al helemaal zitten. Vandaar ook de, al zeggen wij het zelf, prachtige impressies. Maar iets heel anders kan door de casco oplevering natuurlijk ook.

Ook buiten is er alle ruimte. De percelen zijn ca. 530m2 groot. Dat betekent voor, achter én zijtuin en uiteraard genoeg plek om te parkeren op eigen terrein. En ook nog voor een fraaie overkapping, trampoline, zwembad en..

Nog meer ruimte vindt u op korte fiets- en zelfs loopafstand in het prachtige Noordhollands Duinreservaat en aan zee.

Het dorp Heemskerk biedt een ideale mix tussen ‘stadse’ faciliteiten als een gevarieerd winkelaanbod, goede restaurants, gezellige terrasjes en het groen en de rust van een landelijke gemeente door ligging aan duinen en eigen strand. Met een eigen station en de uitvalswegen als de A9 naar Amsterdam/Haarlem en Alkmaar is de bereikbaarheid ook geweldig.

Meer informatie kunt u contact opnemen met Prismaat Makelaars Heemskerk

heemskerk@prismaat.nl
0251- 26 20 60

Heeft u interesse?

Uw interesse voor het pand wordt direct doorgestuurd.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.