Te koop

royale 2-1 kap woning met garage 1037 m3 per woning

280
1.050.000,- v.o.n.

Groots wonen aan de Kleine Houtweg
laatste woning 

Over dit pand

Deze nieuwbouw 2-onder-1 kap met garage heeft een royale afmeting van ca. 280m² en een perceel van 524m². Over 2 verdiepingen verdeeld zijn er 7 (slaap)kamers en mogelijkheid tot 3 badkamers. Vergelijk dat maar eens met een gemiddelde tussenwoning van 110m² of reguliere 2-onder-1 kap woning van 150-180m². Een zee aan ruimte dus.

Tops:

– Ca. 280m² woonoppervlakte

– 7 slaapkamers

– 524m² perceeloppervlakte

– Duurzaam met o.a. warmtepomp

– Woon klaar, naar eigen smaak af te werken

– Jaren ’30 stijl

– Nabij duinen, strand en centrum

Om van de woning een thuis maken is het volgende nodig:

– Keuken incl. apparatuur plaatsen

– In badkamers en toiletten, tegels en sanitair aanbrengen

– Vloeren leggen

– Wanden sausen, binnen kozijnen schilderen

– Tuin aanleggen

Wij kunnen dit voor u verzorgen a 100.000 euro. Kom gerust even gluren bij onze modelwoning aan de Panhuislaan 4 voor inspiratie en het daadwerkelijke afwerkingsniveau.

U krijgt zo alles op een presenteerblaadje aangeboden. De klant is hier echt koning! En in deze Villawoning voelt u de koning te rijk, dat kunnen wij u verzekeren.

De woning bevindt zich in een kleinschalig nieuwbouwproject, gekenmerkt door riante percelen en fraaie huizen, nabij duinen en strand. Deze en ook het centrum van Heemskerk zijn op loop/fietsafstand.

Gebouwd in de nog steeds zo populaire en dus tijdloze jaren’30 stijl met prachtige details, maar volledig duurzaam door o.a. een warmtepomp. Vloerverwarming vinden wij dan ook door het gehele huis! De garage is uitstekend geschikt voor uw auto’s maar ook voor uw hobby’s of kantoor. De oprit is al ruim genoeg voor 2 auto’s. En dat doet niets af aan de tuin, met 524m² perceeloppervlakte is er genoeg tuin om te relaxen en spelen. De tuin is mooi verdeeld over achter- en voortuin wat zorgt voor een tuinligging die van Oost over Zuid naar het Westen verplaatst en dus heerlijk zonnig is. Geen zonaanbidder? Er is dus genoeg ruimte voor een overkapping of zelfs zwembad om af te koelen. Een trampoline of speelhuisje? Kiezen is niet eens nodig.

Dat geldt ook voor binnen! Verdeeld over 2 verdiepingen zijn er maar liefst 7 (slaap)kamers en mogelijkheid tot maar liefst 3 badkamers. Dat wordt niet dringen voor de douche ’s ochtends. Met 7 kamers is er vast 1 of meer ‘over’. Wat dacht u van een walk-in-closet of game-room? Op de 1e verdieping is ook nog een separaat toilet, wel zo fijn. Op alle verdiepingen inclusief begane grond ligt er vloerverwarming en dus heeft u altijd warme voetjes of u nu uit bed, bad of waar dan ook stapt.

De begane grond is, op de entree na, 1 grote (denk groot en dan nog groter) ruimte met in voorbereiding de keuken en het kookeiland als hart van de gehele ruimte. In de keuken is ruimte voor een grote eettafel en dus veel gasten. Openslaande deuren naar de tuin nodigen uit om bij lekker weer de borrel naar buiten te verplaatsen. Er zijn zelfs 3x dubbele openslaande deuren waardoor binnen en buiten vanuit alle kanten verbonden worden. Naast de keuken met eethoek is er ruimte voor een riante tv/zithoek en zelfs nog een aparte zit of speelhoekje. Maar dit is natuurlijk geheel aan u. De basis is er en wat voor 1! Luxe, stoer, modern. Neutraal maar warm.

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan. De ruimte onder de trap is een soort inloopkast voor jassen en schoenen. Achter elke deur vindt u wel een aangename verrassing. Verdwalen is misschien wat te overdreven, maar een zee aan ruimte is er zeker. Wij nemen u graag aan de hand en denken mee wat voor u de ideale indeling zou kunnen zijn.

Uitwaaien aan zee of even de reuring opzoeken van de vele winkels en restaurants. Het dorp Heemskerk is, en deze locatie specifiek, een ideale mix tussen landelijke oase en stedelijke voorzieningen. Met een eigen station en uitvalswegen als de A9 naar Amsterdam/Alkmaar en Haarlem is de bereikbaarheid ook top.

Meer informatie kunt u contact opnemen met Prismaat Makelaars Heemskerk

heemskerk@prismaat.nl
0251- 26 20 60

Heeft u interesse?

Uw interesse voor het pand wordt direct doorgestuurd.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.