Te huur

455 m2 winkelruimte op de Breestraat

455m2
€ 2.925 /mnd

Deze winkelruimte met potentie (455m2) op A1-Locatie is te huur. Met een beetje verbeeldingskracht ziet u de fantastische mogelijkheden van deze inspirerende locatie!

Over dit pand

Met een frontbreedte van maar liefst 10 meter springt het pand eruit – waardoor het mogelijk is om van deze voorkant een échte eyecatcher maken en uw bedrijfsactiviteit daarmee extra zichtbaarheid te geven.

Achter de brede voorgevel bevindt zich een diepe winkelruimte, met achterin een pantry en toiletten. De vaste trap naar boven leidt tot een mooie ruimte op de eerste etage met tevens een pantry en toilet. Hier is (deels) een authentieke visgraat vloer gelegd. Deze etage heeft aan de voorzijde een mooi uitzicht over de Breestraat.

Kortom, de eigenschappen van dit pand maken dat dit object een fantastische en inspirerende plek is voor bijvoorbeeld creatieve ondernemers, waarbij te denken valt aan: galeriehouders, een vernieuwend concept lichte horeca, conceptstores, bijzondere (ambachtelijke) samenwerkingsverbanden… de mogelijkheden zijn legio.

Goed om te weten: de verhuurder denkt graag met de huurder mee en staat open voor een gesprek over investeringen aan het object.

Laat u verassen door de inspirerende sfeer van dit object, en plan een vrijblijvende bezichtiging in.

OPTIONEEL
– Een eventuele deelhuur is bespreekbaar.
– Het huren van de achterliggende tuin is mogelijk.

VOORZIENINGEN
Pantry’s en toiletten

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Centraal gelegen aan de zonkant van de Breestraat. Goed bereikbaar met auto, fiets en op een steenworp afstand van het NS-station.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

HUURPRIJS
€ 2.925,- per maand excl. BTW

OPLEVERING
Casco in huidige staat.

TOTAAL OPPERVLAKTE WINKELRUIMTE
Ca. 455 m².

INDELING
Winkelruimte met opslag/kantoorruimte achterin. Pantry en toilet.

AANVAARDING
In overleg. Per direct beschikbaar.

KADASTER
Gemeente: Beverwijk
Sectie: A
Nummer: 2510
Grootte: 690 m² (gedeeltelijk)

BESTEMMING
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca wordt toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In overleg

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
– toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
– positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0251-212 102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak in te plannen voor een bezichtiging. Wij staan voor u klaar!

Meer informatie:

Teer Bedrijfsmakelaars
bedrijven@teer.nl

Heeft u interesse?

Uw interesse voor het pand wordt direct doorgestuurd.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.