Te huur

267 m2 winkelruimte op de Breestraat te Beverwijk

267 m2
2.600/mnd

Over dit pand

TE HUUR
Soms komen er kansen voorbij die je niet moet laten schieten en Breestraat 27 te Beverwijk is zo’n kans! Een plek waar jouw onderneming kan neerstrijken en waar je een blanco canvas treft wat je als ondernemer kunt plooien naar jouw unieke concept.

Gelegen aan het begin van de Breestraat springt de witte gevel van “de Hollandsche Maagd” meteen in het oog. De linkerzijde bieden wij nu te huur aan.

Wat meteen opvalt is de diepte van dit object, circa 30 meter! Achterin bevinden zich diverse ruimtes, incl. toilet, waar een opslag/pantry en/of instrumentatieruimte gerealiseerd kunnen worden.
In het midden van de winkelruimte bevindt zich de trap naar de eerste verdieping. Het mooie glas in lood in de ramen aan de voorzijden omlijsten het vrije uitzicht op de Breestraat. In een kleine hal bevind zich de trap naar de tweede verdieping. Hier bevinden zich nu 3 aparte kamers. Perfect als kantoorruimtes of extra opslag!

De recente renovatie van de Breestraat, de ligging nabij winkels van grote winkelketens van o.a. H&M, C&A en HEMA, de ruim voldoende parkeergelegenheid nabij het pand en het NS station op 350m zorgen voor een top locatie!

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Dicht gelegen bij o.a. H&M, HEMA, Intersport en Douglas. Goed bereikbaar met auto en fiets en op steenworp afstand van het NS-station.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

HUURPRIJS
€ 2.600,- excl. BTW per maand

OPLEVERING
Casco, in overleg.

OPPERVLAKTES
Volgens meest recente meetrapportage:
Begane grond: circa 140 m²
Eerste verdieping: circa 76 m²
Tweede verdieping: circa 51 m²

ENERGIELABEL
A+

AANVAARDING
In overleg.

KADASTER
Gemeente: Beverwijk
Sectie: A
Nummer: 7324 (gedeeltelijk)

BESTEMMING
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca wordt toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

OPLEVERING
In huidige staat. Verhuur geschiedt op casco basis.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
– toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
– positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u voor nadere informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op via het telefoonnummer 0251-212102.

TEER Bedrijfsmakelaars
0251- 212 102
bedrijven@teer.nl

Heeft u interesse?

Uw interesse voor het pand wordt direct doorgestuurd.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.