home   contact

Parkeerplaatsen, Raadhuisstraat te Heemskerk

Gelegen aan de Raadhuisstraat in het centrum van Heemskerk. Deze parkeerplaatsen zijn gelegen onder het wooncomplex Maerten-Stede. De parkeerplaatsen zijn zeer goed bereikbaar en uitermate geschikt als u vaak gebruik maakt van parkeerplaatsen in het centrum van Heemskerk.

Meer informatie >

Kantoorruimte, Breestraat 2C te Beverwijk

In het centrum van Beverwijk aan de hoofdwinkelstraat kantoorruimte te huur. Het pand heeft een zeer royale frontbreedte aan zowel de Breestraat als de Koningsstraat.

Meer informatie >

Recreatiewoningen, De Meerparel te Uitgeest

Wakker worden met het geluid van kabbelend water. De Meerparel is een recreatiepark met 140 woningen en vele bootligplaatsen. Rust, sport, ontspanning, recreatie en uitgaan is een greep uit het aanbod van De Meerparel. Er worden twee-onder-één-kapwoningen, benedenwoningen, bovenwoningen en woonarken te huur aangeboden.

Meer informatie >

Bedrijfsunits, De Trompet 1193 te Heemskerk

Op bedrijventerrein de Trompet in Heemskerk wordt op een goede locatie bedrijfsruimte(n) in combinatie met showroom/kantoorruimte aangeboden. Het nieuwbouwobject is gelegen aan de aansluiting van Heemskerk met de A9, dagelijks rijden hier ca. 21.000 automobilisten langs.

Meer informatie >

Bouwkavel/ontwikkellocatie, Parallelweg 29 te Beverwijk

Op uitstekende zichtlocatie aan de Parallelweg bieden wij deze bouwkavel/ontwikkellocatie te koop aan. Het behoort tevens tot de mogelijkheden het perceel te huren tegen nader overeen te komen condities of het perceel te splitsen in 2 kavels.

Meer informatie >

Recreatiewoning, Lagendijk 19-62 te Uitgeest

Uw boot aanmeren bij uw eigen appartement; geen utopie maar werkelijkheid! Geheel gelijkvloers wonen, perfect onderhouden en voorzien van drie slaapkamers, een groot terras met panoramisch uitzicht over de haven en een eigen ligplaats direct bij het appartement.

Meer informatie >

Winkelruimte, Breestraat 18 te Beverwijk

Winkelruimte op een goede locatie aan de zonnige zijde van de Breestraat in Beverwijk.

Meer informatie >

Appartementen, De ZeeParel te Egmond aan Zee

Egmond aan Zee ligt te midden van de ongerepte duingebieden. Dit bijzondere kustdorp heeft naast een gezellig centrum een prachtig natuurgebied met uitgestrekte duinen, strand en bos. Hier zijn schitterende wandel- en fietstochten te maken.

Meer informatie >

Kantoorruimte, Lagendijk 7 te Uitgeest

Kantooretage op de 1e verdieping met fantastisch uitzicht op de haven en zichtbaar vanaf de Lagendijk.

Meer informatie >

Appartementen, Breestraat te Beverwijk

De appartementen zijn gelegen in het centrum van Beverwijk en bieden een panoramisch uitzicht over de Breestraat. Het station is gelegen op steenworp afstand evenals de snelweg richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. De appartementen zijn in 2006 gerealiseerd en voldoen aan alle hedendaagse eisen.

Meer informatie >