In ontwikkeling

103 wooneenheden (diverse soorten)

In ontwikkeling

Wonen tegen het Noordhollands Duinreservaat

Over dit pand

Aan de Kramersweg in Castricum zijn wij samen met de andere grondeigenaren bezig met de ontwikkeling van woningbouwplannen.

Voor veel mensen is deze plek vooral bekend als de locatie waar Kaptein Kaas jarenlang gevestigd is geweest. Vanwege de bedrijfsverplaatsing van Kaptein Kaas zijn wij betrokken geraakt bij de herontwikkeling van dit gebied, ook wel bekend als De Zanderij Zuid, deelgebied 3.

Het gaat in totaal om ca. 103 woningen, variërend van vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen, rijwoningen, patiowoningen, appartementen en sociale woningen.

De bedrijfsgebouwen van Kaptein Kaas zullen gesloopt worden om dit mogelijk te maken.

Om het toekomstig woonklimaat van de Zanderij en de omgeving zo aantrekkelijk en mooi mogelijk te maken, kreeg BOOM Landscape opdracht om het duinlandschap op de zandafgraving opnieuw te introduceren.

Hieruit volgde het beeld van een glooiend zandlandschap met bomen en struiken.

Na het ontwerpen van het landschap en het bepalen van de locatie van de bebouwing kon er worden onderzocht hoe de bebouwing er uit kan komen te zien.

Hiervoor is een zogeheten beeldkwaliteitsplan opgesteld. Dit is met veel zorg uitgevoerd door Leeuwenkamp Architecten.

In het beeldkwaliteitsplan zijn inspiratiebeelden weergegeven, en de gewenste kleuren en materialen omschreven, om het toekomstige ontwerp van de bebouwing de juiste richting in te sturen.

Wilt u meer INFORMATIE graag contact opnemen met:
TEER MAKELAAR:
nieuwbouw@teer.nl
0251- 233 023

Vanaf nu vindt je alle informatie én verkoopdocumenten over de kavels op deze website.
https://teer.nl/zanderij-zuid/