Te huur

179 m² winkelruimte op de Breestraat

179 m²
€ 2.395 /mnd

Op een prachtige plek aan de Breestraat bieden wij deze hoek winkelruimte aan met een oppervlakte van circa 179 m².

Over dit pand

Door de renovatie van de Breestraat en door de realisatie van een gezellig plein bij de Stationsvijver, biedt deze ruimte interessante mogelijkheden voor detailhandel en/of lichte horeca als bijvoorbeeld een lunchroom.

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Breestraat en de Zeestraat en beschikt over de gehele lengte en breedte over glazen puien. Dit zorgt voor goede presentatiemogelijkheden en veel licht in de ruimte. Het object is gebruiksklaar, dus is klaar voor een vliegende start van uw onderneming!

INDELING
Entree, winkelruimte (ca. 166 m²) en toilet op de begane grond.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gelegen op de Breestraat dichtbij winkels van grote winkelketens van o.a. H&M, HEMA en C&A. Het is goed bereikbaar met auto, fiets en ligt op steenworp afstand van het NS-station.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (Grote parkeerplaats Meerplein).

KADASTER
Gemeente: Beverwijk
Sectie: A
Nummers: 1298, 4755 en 5735.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca wordt toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

OPLEVERING
Casco

AANVAARDING
In overleg. Per 1 oktober 2023 beschikbaar.

HUURPRIJS
€ 2.395,- per maand. Exclusief BTW.

BTW
De huur is BTW belast.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

ENERGIELABEL
C.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

VOORBEHOUD
– toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
– positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u s.v.p. contact op met ons kantoor Teer Makelaars Beverwijk op 0251-21 21 02 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Meer informatie:

Teer Bedrijfsmakelaars
bedrijven@teer.nl
0251- 233 023

Heeft u interesse?

Uw interesse voor het pand wordt direct doorgestuurd.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.