home   contact

Vacature

Vacature: Secretaresse fulltime (tijdelijk i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof)

Vanwege zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een enthousiaste secretaresse per ca. half november 2020 tot ca. half maart 2021.

 

Wie zijn wij?

C. Nelis bouw & ontwikkeling is actief in het ontwikkelen, bouwen en beheren van onroerend goed. Tot het werkgebied behoren met name de segmenten wonen, kantoren, bedrijven, winkels, horeca en recreatie.

We werken met een klein team, waardoor je nauw betrokken bent bij alle dagelijkse werkzaamheden binnen ons team.

 

Zeer gevarieerde werkzaamheden:

Naast de dagelijkse werkzaamheden zoals telefoon- en mailbehandeling, facturering en administratieve werkzaamheden ben je ook het eerste aanspreekpunt voor onze huurders en bied je ondersteuning aan je collega’s bij de overige werkzaamheden. Dit maakt jouw werkweek afwisselend en uitdagend.

Profielschets:

Je bent sociaal, enthousiast, zelfstandig, georganiseerd en flexibel. Daarnaast ben je taalkundig sterk en beschik je over een goed cijfermatig inzicht en algemene ontwikkeling. 

Vaardigheden:

Gedacht wordt aan een havo-opleiding, aangevuld met een secretaresseopleiding, of vergelijkbaar. Je beheerst over een goede kennis van Word en Excel. Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré. 

Deze vaardigheden zijn geen harde eis, maar zijn bedoeld om een beeld te schetsen van het functieprofiel. Mocht je hier op een andere manier aan kunnen voldoen dan staan we daar voor open.


Wij bieden:

Een prettige werksfeer, goede werkplek en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Interesse in deze functie?

Stuur dan een e-mail voorzien van jouw CV en motivatie naar: info@nelis.nl.

Wij zijn jouw sollicitatie graag tegemoet!